Ajutor

Cerinta minima pentro o vizualizare corecta a continuturilor este folosirea Internet Explorer Versiunea 5.0

Format fisiere / programe adaugate


Thyssenkruppelevatorseame.com pune la dispozitie multe fisiere, de tipul audio / video sau diferite tipuri de documente. Soft-ul cerut pentru a putea vedea aceste fisiere, poate fi gasit si descarcat mai jos, printr-un simplu click pe link.

Flash


Daca nu aveti extensia necesara pentru a vedea aceste fisiere, le puteti descarca gratuit de pe site-ul Macriomedia, urmand instructiunile producatorului.

Trebuie sa aveti ultima Versiune 7 pentru a putea vizualiza corect filmele in Flash.
Fisiere PDF


Folosim formatul PDF pentru a vizualiza documente in format original. Veti avea nevoie de Acrobat Reader sa deschideti aceste fisiere, pe care le puteti descarca gratuit de pe site-ul Adobe.
Printare


Pentru a printa paginile, folositi functia print. Dati click pe „Easy printer version” din partea de jos a fiecarei pagini pentru a obtine versiunea optima pentru printare. Aceasta functie creaza o versiune speciala a continutului printat, care exclude grafica din top si motorul de cautare. Acest lucru reduce tipmul de printare si consumul de toner.

Descarcarea fisierelor


In sectiunea de descarcare a fisierelor veti gasi fisiere care nu pot fi descarcate in formate precum tif, jpg, dwg, etc. Tehnica potrivita pentru descarcarea acestor fisiere este urmatoarea: click dreapta pe textul din dreptul iconitei in forma de discheta si alegeti optiunea: save target as... Alegeti directorul din computer unde doriti sa descarcati fisierele si asteptati sa se descarce complet.

Contactati webmaster webmaster daca aveti intrebari sau probleme de natura tehnica in ceea ce priveste site-ul nostru.