Cariera

Principalul capital al thyssenkrupp Elevator este reprezentat de resursele umane. Suntem devotati cresterii numarului de angajati intr-un efort sustinut de atragere, dezvoltare si pastrare a angajatilor, promovand un management ingenios. Compania considera ca aspectele cheie constau in crearea unei valori pentru angajati prin rasplata eforturilor personale, ramanand tot timpul preocupati de dezvoltarea profesionala.

Caracteristica principala a thyssenkrupp Elevator este lucrul in echipa. Dialogul deschis si asumarea responsabilitatilor la toate nivelurile formeaza baza motivationala si angajarea profesionala, impreuna cu satisfacerea clientului ca obiectiv principal.

Cresterea prezentei noastre la nivel international se aplica si in domeniul resurselor umane, unde posibilitatea de a lucra peste hotare reprezinta un factor important.

thyssenkrupp Elevator considera ca esentiala combinatia plata/beneficii. De aceea avem un sistem de remunerare adus la zi in mod constant in functie de piata, pentru a ramane competitivi.

Politica de remunerare a companiei include personalul, planurile flexibile si programele de plata.