Companie

thyssenkrupp Elevator este una dintre primele companii mondiale, producatoare de ascensoare din lume. Cu vanzari de aproximativ 6,2 miliarde euro si peste 49.000 angajati in aproximativ 900 de locatii, grupul nostru de origine germana este prezent in intreaga lume. Gama de produse cuprinde ascensoare de pasageri si marfa, scari si trotuare rulante, scari si platforme pentru persoanele cu dizabilitati, aviopunti. Asiguram, de asemenea, service, intretinere si modernizari pentru toate tipurile de echipamente mai sus mentionate.

Afacerea este organizata in sase unitati distincte, patru dintre ele concentrandu-se pe domeniul ascensoarelor (Europa Centrala / de Est / de Nord, Europa de Sud / Africa, orientul Mijlociu, America si Asia / Pacific). Celelalte doua care functioneaza la nivel mondial sunt: scari rulante / aviopunti si produse pentru persoane cu dizabilitati (scari si platforme, precum si lifturi mai mici pentru vile, apartamente private).

thyssenkrupp Elevator SEAME reprezinta companiile aflate in Europa de Sud, Africa si Orientul Mijlociu. Activitatile noastre se centreaza pe o gama larga de servicii precum proiectare, productie si servicii post-vanzare pentru ascensoare, scari rulante si platforme.

Organigrama