Ştiri

Prinzând rădăcini în China

23.03.2016 08:25

Prinzând rădăcini în China, compania thyssenkrupp Elevator inaugurează o clădire multifuncțională în Shanghai.

La 23 martie 2016, compania tyssenkrupp Elevator, furnizorul de soluții de ascensoare de renume mondial, a inaugurat o nouă clădire multifuncțională (MPF - Multiple-Purpose Facility) în China, marcând un alt moment important pentru expansiunea sa în această țară. Cu o investiție de 120 de milioane de yuani (17 milioane de euro), o suprafață de 15 000 de metri pătrați și o înalțime de 40 de metri, MPF este echipată cu sisteme avansate specifice industrie și cele mai recente produse din portofoliul companiei: ascensoare, scări și trotuare rulante, precum și ascensoare spectaculoase TWIN. De asemenea, sunt expuse și tehnologii avansate precum MAX și MULTI.

Clădirea găzduiește și un salon de expoziție multimedia, primul de acest gen, care oferă vizitatorilor o vizualizare panoramică, personalizată și interactive a celor mai recente inovații ale companiei în domeniul transportului pe verticală și orizontală.

În ultimele două decenii, thyssenkrupp nu și-a precupețit în niciun fel eforturle de a-și respecta promisiunea față de China, dezvoltând împreună cu această țară și punând în aplicare strategia sa pe temen lung, crescând treptat investițiile în țară și realizând diverse proiecte de cercetare și dezvoltare (R&D). În China vor fi introduse și alte inovații și tehnologii pentru a sprijini urbanizarea.

La ceremonie au asistat șefii guvernului al districtului Songjiang și ai orașului Sheshan, reprezentanții birourilor de calitate și supraveghere tehnică din diferite asociații de ascensoare, împreună cu grupul de management al companiei thyssenkrupp, reprezentat de Dr. Heinrich Hiesinger, președintele Comitetului Executiv al thyssenkrupp AG, Andreas Schierenbeck, Comitetul Executiv al thyssenkrupp AG și Jürgen Böhler, Director Executiv al thyssenkrupp Elevator din China.

"China este, fără îndoială, cea mai importantă piață din Asia. În ultimii cinci ani, thyssenkrupp a investit peste 500 de milioane de Euro pentru a-și dezvolta în continuare diferitele ramuri de afaceri în China, iar business-ul nostru de ascensoare este o parte foarte importantă a acestor investiții ", a spus Dr. Heinrich Hiesinger, președintele Comitetului Executiv al thyssenkrupp AG.

Anul trecut, compania a început să construiască o noua fabrică de ascensoare în Zhongshan și un turn de testare. La finalizare, instalația va acoperi o suprafață de aproape 100.000 de metri pătrați și va include un turn de teste de 248 de metri de clasă mondială, care va sprijini dezvoltarea ascensoarelor de înaltă calitate pentru piețele globale și locale.

Potrivit Directorului Executiv al companiei thyssenkrupp Elevator în China, domnul Jürgen Böhler, compania achiziționează, de asemenea, încă 10.000 de metri pătrați de teren adiacent fabricii din Songjiang, unde va fi construit un nou atelier electric și un centru logistic.

Companie thyssenkrupp Elevator își extinde în continuu rețeaua de vânzări în China, care astăzi cuprinde 68 de sucursale și 132 de oficii în toată țară.

Andreas Schierenbeck, președintele Comitetului Executiv al companiei thyssenkrupp Elevator AG, a subliniat eforturile companiei de a crea soluții unice și eficiente de mobilitate urbană pentru a răspunde cerințelor dezvoltării urbane ale Chinei. "Avem inovații pentru a face față nevoilor viitoare ale megapolisurilor existente și viitoare."

Ascensorul TWIN, disponibil și în China, este un exemplu al puterii inovatoare a thyssenkrupp. Operând două mecanisme în mod independent în același puț, TWIN poate lua simultan pasagerii către două etaje diferite, economisind astfel timpul de așteptare. De asemenea, sistemul de control inteligent de selecție a destinației (DSC) reduce numărul de opriri, pe care le efectuează fiecare ascensor și include funcții precum apelurile VIP, sau de urgență pentru un acces imediat la un ascensor.

Gama de inovații a companiei include și MULTI, un sistem de ascensoare fără cabluri, care este condus de tehnologia cu motor liniar, cunoscută drept trenul Maglev Shanghai, precum și ACCEL, capabil să deplaseze oamenii la metrou și în aeroporturi de până la trei ori mai repede decât trotuarele rulante convenționale. MAX, o soluție de predicție și de preempțiune, schimbă regulile jocului, utilizând puterea tehnologiei Microsoft Azure Internet of Things (IoT) pentru a majora în mod drastic nivelele actuale de disponibilitate a ascensoarelor existente și a celor noi. MAX permite unui ascensor să "transmită" tehnicienilor de ce servicii reale are nevoie, inclusiv identificarea în timp real a reparațiilor, înlocuirea componentelor și întreținerea proactivă a sistemului.

"thyssenkrupp întotdeauna a oferit servicii care dau prioritate deplină calității produselor și serviciilor. Companie a câștigat o reputație atât de bună în rândul clienților chinezi, încât realmente motivează întreaga industrie a ascensoarelor chineze să lucreze mai mult și să opteze pentru îmbunătățiri", a declarat Li Shoulin, președintele Asociației China Elevator.

Qin Jian, Directorul Executiv al districtului Songjiang, a lăudat compania pentru soluțiile sale inovatoare. "Districtul Songjiang a fost martorul evoluțiilor continue ale companiei thyssenkrupp în ultimele decenii", a menționat el.

Vorbind despre viziunea tyssenkrupp Elevator pentru China, Jürgen Böhler a spus: "Vom continua să creștem și să dezvoltăm împreună cu partenerii noștri valoroși, cu scopul de a face viața în orașe mai convenabilă și mai eficientă". Pe viitor, thyssenkrupp va contribui în mod semnificativ la plasarea vieții urbane din China printre cele mai bune din lume.

Sus
Toate drepturile sunt protejate 2018 © thyssenkrupp Elevator
Marcă comercială|Condiții de folosire|