Ştiri

Summit-ul pe teme tehnologice

02.02.2017 08:37

Summit-ul pe teme tehnologice referitor la turnul de testare al companiei thyssenkrupp Elevator: stabilirea agendei pentru viitoarele inovații în domeniul mobilității urbane.

  • Summitul Global Research and Development (R&D) din Rotweill va aduna mai mult de 30 de experți din toată lumea în domeniul ascensoarelor
  • Acest eveniment continuă să cimenteze legăturile dintre thyssenkrupp și orașul Rottweil, IHK Schwarzwald-Baar-Heuberg și Technology Mountains e.V
  • Activitățile de investigare la turnul de testare al ascensoarelor au fost lansate în mod oficial în decembrie anul 2016.

Odată cu lansarea activităților de cercetare și dezvoltare la turnul său de testare din Rottweil, compania thyssenkrupp Elevator a consolidat și mai mult transformarea afacerilor sale și industria ascensoarelor în ansamblu. Acum, turnul de testare va fi o etapă pentru un summit la nivel mondial de cercetare, care va stabili agenda viitoarelor inovații în domeniul mobilității urbane. În perioada 31 ianuarie - 2 februarie, aproximativ 30 de ingineri și cercetători din rețeaua globală de cercetare și dezvoltare a companiei se vor aduna aici la invitația lui Thomas Ehrl, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare din turnul de testare.

"Din decembrie, de când am început lucrul, împreună cu colegii deja am elaborat câteva concepte orientative și practice, iar cu ajutorul cercetărilor continue și simulărilor asistate de calculator, vom crea pentru piață și alte sisteme de ascensoare mai efective și rapide. Pentru noi, scopul acestui summit este să discutăm toate aceste soluții și alte tehnologii inovative" - a declarat Ehrl, menționând că lucrul asupra primului ascensor fără cablu, MULTI, este de asemenea în fază avansată.

Luând în considerare procesul continuu de urbanizare și creștere a populației, funcționarea turnului de testare devine un pas foarte important pentru a face față problemei de mobilitate globală a zilei de mâine. Eficiența mobilității urbane depinde de dezvoltarea unor mari inovații, în acest sens turnul de testare oferă companiei thyssenkrupp Elevator cele mai bune condiții pentru dezvoltarea unor soluții. La summit-ul de cercetare care va dura trei zile în Rottweil, experții din centrele de cercetare și dezvoltare din Gijon (Spania), Atlanta (SUA) și cei de la sediul central din Essen (Germania) se vor reuni cu colegii de la platforma de cercetare și dezvoltare de la Rottweil pentru a discuta cele mai avansate tehnologii și cum acestea pot fi aplicate pentru a îmbunătăți mobilitatea urbană. Prin cooperare strânsă între orașul Rottweil, IHK Schwarzwald-Baar-Heuberg și asociația companiei Technology Mountains e.V, aspectele regionale pe aceste teme vor fi discutate și vor fi prezentate câteva exemple de succes.

Sus
Toate drepturile sunt protejate 2018 © thyssenkrupp Elevator
Marcă comercială|Condiții de folosire|